Ja si ndriçuam blu për Autizmin këtë vit!

Edhe këtë vit Shqipëria ju bashkua hartës së fushatës ndërkombëtare të ndezjes së dritave BLU për Autizmin, një nisëm kjo e organizatës Ndërkombëtare të ‘Autism Speaks” në SHBA.

Kjo fushatë ka për qëllim solidarizimin me individët e prekur nga çregullimi I spektrit autik, mbështetjen e përpjekeve të tyre në trajtim, edukim dhe integrim.