Mission

Albanian Children Foundation is a non-governmental, non-profit and independent organization, which mission is to create humanitarian opportunities for a healthy growing of sick children, those with s… Read more

Campaigns

Ja si ndriçuam BLU për Autizmin…

Në mbrëmjen e 2 Prilli godina e Presidencës, Banka e Shqipërisë , Muzeu Historik Kombetar, Qëndra Tregtare TEG dhe Hotel Tirana International… Read more

Latest Videos

News

Festa e fundvitit ne Qendrën Rajnale për Autizmin në Farkë

/
Një festë që përtej ngjyrave, organizimit dhe dhuratave…

Mirënjohje përjetë z.Scaglione!

/
I është gjëndur shumë familjeve shqiptare në ditë…