Mission

Albanian Children Foundation is a non-governmental, non-profit and independent organization, which mission is to create humanitarian opportunities for a healthy growing of sick children, those with s… Read more

Campaigns

Ja si ndriçuam BLU për Autizmin…

Në mbrëmjen e 2 Prilli godina e Presidencës, Banka e Shqipërisë , Muzeu Historik Kombetar, Qëndra Tregtare TEG dhe Hotel Tirana International… Read more

Latest Videos

News

Festa e fundvitit me fëmijët talasemikë në Lushnje.

/
Sot, stafi i Fondacionit Fëmijët Shqiptarë udhëtoi drejt…

Festa e fundvitit tek Motrat e Nënë Terezës.

/
 Për  mbi 10 vite shkojmë në të njëjtën strehëz,…