Misioni

Fondacioni Fëmijët Shqiptarë është një organizëm jo qeveritar, jo fitimprurës dhe i pavaruar, i cili si misionin ka krijimin e mundësive humanitare për një rritje më të shëndetshme të fëmijëve… Më shumë

Fushata

Ja si ndriçuam BLU për Autizmin…

Në mbrëmjen e 2 Prilli godina e Presidencës, Banka e Shqipërisë , Muzeu Historik Kombetar, Qëndra Tregtare TEG dhe Hotel Tirana International u ndriçuan BLU fasadat në jashtme të godinave të tyre për të sjelle… shumë

VIDEO

Dëgjesa e Parë Prindërore Për Autizmin.

Dita Ndërkombëtare e Autizmit, 2 Prill 2018

Blerina Lajaj Shehu - Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin.

Prof. Edmond Tupe - Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin.

Denada Çapi - “Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin”.

Brixhilda Muça - “Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin”

Miranda & Kujtim Hoxha - “Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin”

Prof.Asc. Ariel Çomo- Autizmi, Kriza në shëndetin Publik

Ekipi i Kombëtares Ndergjegjësim për Autizmin

Prof.Artan Hoxha - Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin.

Bukurie Buci - “Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin”.

Prof.Asc. Ariel Çomo - Dëgjesa e Parë Prindërore për Autizmin

Dita Nderkombetare e Autizmit - Spot, 2 Prill 2017

Emisioni "Rudina" - Historitë e tre fëmijëve me autizëm! (26 prill 2017)

Dita Ndërkombëtare e Autizmit - Spot, 2 Prill 207

Jamarberi, autik sot gjeni neser.

Autizmi me syte e mi - 2 Prill 2017

Një mesazh nga Prof.Edmod Tupe për Autizmin

Thirrja e nënës për djalin e saj Autik.

Kukësi , Kosova dhe Maqedonia me Qendër të Re për Autizmin.

Ulqin, mbahet konferenca rajonale e autizmit .

Flasin ekspertët - “Mos u alarmoni, autizmi nuk është hata”.

http://m.oranews.tv/vendi/mos-u-alarmoni-autizmi-nuk-eshte-hata/

ARTIKUJ